Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2024 » Квітень » 26



У контексті триваючої війни в Україні, слова апокаліптичних пророцтв про відсутність віри та любові, що призводять до страху і очікування надзвичайних лих, отримують особливе значення. Наш народ щодня відчуває загрозу втрати – втрати дому, роботи, здоров'я, близьких і навіть життя. Страх як іржа руйнує зсередини, робить людей вразливими. Однак важливо пам'ятати слова Іоана Богослова, який говорив, що любов проганяє всякий страх. Тому в складні часи плекання віри у Бога може стати тою опорою, яка допоможе вистояти і зберегти гідність та внутрішній спокій.

Українці зараз більше ніж будь-коли потребують непохитної віри і надії, щоб подолати виклики війни і відбудувати мирне життя. Віри у Бога, віри у власні сили, у підтримку міжнародної спільноти та у кінцеву перемогу над агресором. «Бо з нами Бог, а якщо Бог за нас, то хто проти нас?» – це слова, що надихають не здаватися та продовжувати боротьбу. Це не просто релігійний лозунг, а заклик до внутрішнього зміцнення, до віри в себе та в свою націю. І ми мусимо триматися його.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили воїнам ЗСУ 78 ОДШБ продукти харчування: консерви мясні, овочеві, крупи - гречка, пшеничка, горох, рис, ячка, вівсянка, олія, цукор, печиво, вафлі, чай, кава, шоколадні батончики, засоби гігієни, тощо.

«Життя, це не будинок відпочинку: воно має радощі, але має і скорботу. Воскресінню передує Розп’яття.» (Паїсій Святогорець)

Дякуємо пані Надії Федорів, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

... Читати далі »

Переглядів: 170 | Додав: admin | Дата: 2024-04-26 | Коментарі (0)