Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » Архів матеріалів



З моменту початку війни змінилося дуже багато: люди, країна... та й світ загалом.На жаль, мирні міста перетворились на поля битв.

Стало прифронтовим містом і Запоріжжя, а більшу частину області окупували російські війська.

У Запоріжжі з'явилося дуже багато тимчасово вимушених переселенців.

Це як мешканці Запорізької області, які виїхали з окупованих територій або з міст, де йдуть бойові дії, так і вимушені переселенці з інших областей. Нещодавно служителі храму Преображення Господнього, волонтери центру "Логос" відправили на правобережжя Запоріжжя близько п'яти тонн гуманітарного вантажу : медичні ліжка, інвалідні візки, тростини, ходунки, дитячі коляски, портативні туалети, засоби гігієни, памперси, одяг.

Також надали медикаменти першої необхідності, продукти харчування (крупи, консерви, печиво, сухе молоко, дитяче харчування). Висловлюємо щиру вдячність нашим надійним партнерам ЗУАДК ( в особі президента п.Нестора Зарічного), асоці ... Читати далі »

Переглядів: 173 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)




З 24 лютого усі українці ведуть особливий, кривавий відлік нашої історії. Історії боротьби за свободу та незалежність Батьківщини. Ворог вбиває людей, нищить все на своєму шляху. Але вороги так і не зрозуміли, що Україна єдина! І саме тому ми неодмінно переможемо!

Гуманітарна місія "Допомога заради життя" центру "Логос"- це потужна, титанічна та злагоджена робота наших небайдужих партнерів, служителів храму Преображення Господнього та волонтерів. Але все віддається сторицею, коли бачиш на фото із Запоріжжя усмішки дітей, які отримали одяг, взуття, іграшки, канцтовари. Для них, то ніби сторінка з минулого, мирного життя, це надія, що мир скоро настане! Чого варті стривожені, але сповнений глибокої доброти погляди матусь, які отримали дитяче харчування, предмети гігієни, а отже, малюкам буде комфортно. І з'являється неймовірна лють до ворогів...За втрачене мирне дитинство наших дітей!

Віра в перемогу спонукає нас робити те, що в наших силах (а і ... Читати далі »

Переглядів: 168 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)




Харків, славна українська Слобожанщина... З початку війни і до сьогодні щодня звідти маємо тривожні , трагічні новини: постійні обстріли, знищені житлові квартали, і те, що ніколи не повернути- людські життя.

Центр "Логос" продовжує надавати допомогу регіонам, де зараз по-справжньому гаряче. Завдяки нашим друзям і партнерам ЗУАДК ( в особі п.Нестора Зарічного), асоціації українців Іспанії (регіон Коста ла Манче) ми й надалі провадимо гуманітарну місію.

Медикаменти, памперси, предмети гігієни першої необхідності, інвалідні візки, ходунки, тростини.Якщо наша допомога хоч на долю секунди полегшила життя тим, хто зараз в епіцентрі військових дій- то це ще один крок до перемоги. Перемоги над зловісним ворогом, перемоги добра над злом!

"Віддай людині крихітку себе. За це душа поповнюється світлом" (Ліна Костенко)

Світла нам усім!

Все буде УКРАЇНА  ... Читати далі »

Переглядів: 182 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)




Можна довго говорити про те, які складні зараз часи для України, але більш важливо для кожного з нас усвідомити: допомагаючи один одному, ми здолаємо будь-якого ворога. Центр "Логос", служителі храму Преображення Господнього продовжують роботу

гуманітарної місії "Допомога заради життя".

Незважаючи на активні бойові дії, наші друзі-волонтери з Харкова змогли допомогти одиноким людям з інвалідністю, лікарням ,частково хоспісам. Молоді та активні волонтери своїм служінням намагаються реалізувати свій християнський потенціал, а також підтримати потребуючих Харкова.

"Той, хто робить добро іншому, робить найбільше добра самому собі - не в тому сенсі, що йому буде за це нагорода, а тим, що свідомість зробленого добра дає вже велику радість."

З вірою в перемогу!  ... Читати далі »

Переглядів: 181 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)




Запорізький край-це нестримний дух Дніпра, повітря, сповнене козацької вольниці. Центром "Логос" нещодавно здійснено один з етапів гуманітарної місії "Допомога заради життя".

Напевно, зі сторони кожна така місія здається простою. Але насправді, то складна, тривала робота наших закордонних партнерів, волонтерів "Логосу", наших друзів-волонтерів на місцях. Повірте, жоден з цих людей не шкодує ні часу, ні сил, ні коштів для того, щоб побачити несміливі посмішки дітей- переселенців, щоб надати все необхідне для чоловіка,якому через день-два забирати з пологового дружину і новонароджену дитину. Ми ще більше готові працювати, аби кожен, хто змушений залишити власну домівку через війну відчув турботу і підтримку.

"Що може дати одна людина іншій, крім краплі тепла? І що може бути більше цього?"

З щирою вірою в перемогу!  ... Читати далі »

Переглядів: 175 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 30 31 32 33 34 35 36 »