Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » Архів матеріалів



У кожного з нас своя історія війни. Слов'янськ- мальовниче місто на півночі Донеччини.Перший раз війна прийшла сюди у 2014-му, вдруге- у 2022-му.

Мешканців Слов'янського психоневрологічного інтернату евакуювали після того, як почалися масовані обстріли. Частина з них перебуває зараз у м.Радомишль на Житомирщині. Це жінки різного віку, які дуже важко переживають, що змушені жити не в звичному для них місці.

Центр "Логос", служителі храму Преображення Господнього відправили для них предмети гігієни, соки, печиво, екосумки для зберігання особистих речей та інші необхідні і просто приємні дрібниці для такої особливої категорії людей.

"Наша найбільша сила полягає в доброті і ніжності нашого серця …"

Все буде УКРАЇНА  ... Читати далі »

Переглядів: 199 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)




Україна – ЄДИНА! Чомусь саме з таких слів хочеться розпочати цей допис.

2014-й… MH17… окупація…часткове звільнення… 2022-й- повномасштабна війна не тільки на Донеччині, а в усій країні. Центр реабілітації та соціальної допомоги «Логос» уже не вперше надає допомогу цьому регіону. Горлівка, Єнакієво, Іловайськ- це далеко неповний перелік місць, звідки «Логос» у 2014-му прийняв на проживання вимушених переселенців.

Нещодавно на Донецький напрям було відправлено продукти харчування (готова їжа, макарони, печиво, рибні консерви, рис); ліки, перев’язочний матеріал, засоби гігієни (памперси, вологі серветки, шампуні тощо). На жаль, ми не маємо можливості закрити усі потреби…Однак щиро віримо, що кожний такий крок наближає наш народ до ПЕРЕМОГИ!

“Допомога іншим, добрі справи і слова вдячності допоможуть вам йти далі. Ви побачите, як вас оточать однодумці»

Україна понад усе!  ... Читати далі »

Переглядів: 198 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)




«Постійно треба щось робити, розвозити, з кимось говорити. А ще втішати, особливо тих у кого горе, біда». Це слова людини, яка допомагає потребуючим на Миколаївщині.

Саме туди нещодавно в рамках місії «Допомога заради життя» центром реабілітації і соціальної допомоги «Логос», волонтерами громади храму Преображення Господнього ПЦУ було спрямовано допомогу: продукти харчування (рис, макарони, печиво, бобові, готова їжа); засоби гігієни (памперси для дітей і дорослих, вологі серветки тощо).

Також у цей регіон було відправлено ліки для людей похилого віку, адже саме вони потерпають від війни чи не найбільше. Можна багато говорити про взаємодопомогу і взаєморозуміння, але найкраще про це розкажуть наші добрі справи.

«Милосердя - це величезна сила, що зв'язує і об'єднує людей».  ... Читати далі »

Переглядів: 185 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)




"Справжній друг любить за всякого часу, він брат, народжений на час лиха"(Притчі 17:17)

Ще до початку війни в Україні центр "Логос, служителі храму Преображення Господнього, що у Коцюбинському на Київщині, співпрацювали з громадою

с.Бакаївка ( Чернігівщина) На початку воєнних дій ця територія була окупована. Знищені та пошкоджені будинки, спалене майно...

Однак вже на визволеній території життя продовжується. Гуманітарна місія "Допомога заради життя" була спрямована саме туди.Змогли відправити на постраждалу територію меблі ( тумби, ліжка) різноманітний одяг, іграшки для діток, медикаменти ( таблетки, маски, бинти) для медпункту. Оскільки у громаді є жінки, яким скоро народжувати, а також немовлята, то для них було сформовано комплекти з усім необхідним ( предмети гігієни, спецхарчування, памперси тощо). Ця місія стала можливою завдяки ЗУАДК ( в особі п.Нестора Зарічного), асоціації українців Іспанії (регіон Коста ла Манче), за що дуж ... Читати далі »

Переглядів: 176 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)




Марафон добрих справ триває.

У рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» центр «Логос» та Наталія Лола і Любов Городиська, волонтери громади храму Преображення Господнього ( Соборна 31) продовжують надавати допомогу тим, хто в час війни потерпає найбільше.

Життєво необхідні предмети гігієни було надано лежачим хворим із Бучі та Коцюбинського. Бажаємо нашим підопічним терпіння і сил. Використовуємо усі наші можливості, щоб гуманітарна місія працювала на благо потребуючих.

Любов до людей- це ж і є ті крила, на яких людина піднімається вище за все! ... Читати далі »

Переглядів: 186 | Додав: admin | Дата: 2022-09-29 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 31 32 33 34 35 36 »