Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




07:21
1 жовтня українці святкують Покрову Святої Богородиці та День захисника України

1 жовтня українці святкують Покрову Святої Богородиці та День захисника України. Це два великих свята, які в наш час тісно переплітаються між собою. Покрова здавна була символом захисту і опіки, а сьогодні вона набуває ще більшого значення, коли ми вшановуємо наших захисників, які боронять рідну землю на передовій. Кожна мати сьогодні днями та ночами молиться, щоб її син повернувся з війни цілим і неушкодженим, щоб її малі діти не постраждали від обстрілів. Ми приєднуємося до цих молитов, прагнучи справедливого миру і безпеки для всіх. Нехай Покрова Святої Богородиці оберігає наших захисників, дарує їм силу та витривалість, а всім нам — надію на краще майбутнє та мирне небо над Україною.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили ЗСУ на передову продукти харчування: гречку, вівсянку, цукор, м'ясні консерви, печиво, вафлі, каву, чай, продукти швидкого приготування.

«Я знаю людей, які встають вночі і моляться. Знав одну бабусю, яка вставала о третій годині і до п'ятої ранку молилася за страждаючих, за людей у лікарнях, літаках, на війні, у в'язницях. Вона присвячувала свій час молитві до Бога. Кожен скільки може. Ти не можеш цього — роби, що можеш: коли їдеш, сидиш за кермом, всюди і все може стати приводом для молитви. Один чернець на Святій Горі сказав мені: Молитва — найважча справа, але якщо ти цьому навчишся, вона приносить найбільше полегшення, радість». Архімандрит Андрій (Конанос)

Дякуємо пані Надії Федорів, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

Переглядів: 65 | Додав: admin | Теги: 1 жовтня українці святкують Покрову | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar