Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




08:48
Реабілітаційні центри сьогодні приймають велику кількість наших захисників, які отримали важкі тілесні ушкодження на війні

Реабілітаційні центри сьогодні приймають велику кількість наших захисників, які отримали важкі тілесні ушкодження на війні. Ці заклади завжди виконували дуже важливу роботу — повертали людей до повноцінного життя, але зараз їх місія стала ще більш важливою та відповідальною. Фахова професійність даних центрів дозволяє у короткий термін відновлювати фізичний стан після поранень, а наше з вами завдання — це щира духовна підтримка та гуманітарна допомога.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього передали в Київський Центр Реабілітації для поранених солдат медичні розхідні матеріали, засоби санітарної гігієни, тощо.

«Благослови, душе моя, Господа і не забувай усіх добродійств Його ніколи. Він прощає усі твої провини, зціляє всі твої недуги. Він визволяє життя твоє від ями, вінчає тебе ласкою та милосердям.» (Пс 103, 2-3).

Дякую за допомогу Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям. Також дякуємо пану Аскольду Лозинському у доправленні вантажу з Польщі до України.

#допомогазарадижиття

Все буде Україна! 

 

Переглядів: 168 | Додав: admin | Теги: які отримали важкі тілесні ушкоджен, Реабілітаційні центри сьогодні прий | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar