Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




19:26
Вдячність, про яку ми часто забуваємо — це могутнє і важливе почуття

Вдячність, про яку ми часто забуваємо — це могутнє і важливе почуття, яке допомагає нам зберігати баланс у житті, оцінювати дійсність та бути уважними до тих, хто нас оточує. Ми можемо дякувати Богу за кожен новий день, за можливість дихати, діяти, любити і творити. Завдяки Його благословенню ми знаходимо силу в найважчих моментах і отримуємо підтримку у зіткненнях з випробовуваннями долі. Ми маємо дякувати Збройним Силам України, які щодня ризикують життям, щоб захищати рідну землю, нашу свободу та майбутнє українських дітей. Окрема подяка — нашим рідним і близьким, за їх підтримку, любов і турботу, що надають сили рухатися вперед попри всі перешкоди.

Ми також можемо бути вдячні людям, які не залишаються байдужими до чужої біди. Кожен благородний вчинок, кожна частинка допомоги — це свідчення того, що людяність і доброта ще живуть у наших серцях. Але вдячність не повинна обмежуватись тільки хорошими речами. Ми можемо бути вдячними і за проблеми та труднощі, які приходять у наше життя. Це складно прийняти, але вони виявляють наші гріхи, слабкості і негативні риси характеру, даючи нам можливість побачити їх і змінитися на краще. Кожне випробування — це шанс для самопізнання і духовного зростання, спосіб очиститися і стати сильнішим. Проблеми, як вчителі, направляють нас на правильний шлях, і за це ми також повинні бути вдячні.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили для ЗСУ: м'ясні консерви, макарони швидкого приготування, печиво, вафлі, чай, каву, снікерс, предмети особистої гігієни, антисептики для рук.

«Все, що з нами відбувається, – корисно, а ми часто переживаємо, запитуємо себе, чому все так? Невже не могло бути інакше, легше, краще? Але пройти через випробування необхідно. Спокійно подолати їх і знайти мир – ось справжня школа життя.» (Архімандрит Тадей Вітовніцкій)

Дякуємо пані Надії Федорів, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

Переглядів: 87 | Додав: admin | Теги: вдячність, про яку ми часто забуваємо — це мог | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar