Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2024 » Червень » 13



За останні кілька років українці добре усвідомили давню мудрість: «Один в полі не воїн». Наша історія та випробування завжди навчали нас, що у єдності наша сила. Але під час мирного та комфортного життя все це на жаль забувається — як і те, що легких шляхів до Царства Божого не буває. Вони долаються не наодинці, а лише з братами та сестрами по вірі.

Сімʼя, християнська спільнота чи коло найближчих друзів — це наша підтримка і сила. Ми вчимося допомагати один одному, співчувати, розуміти та любити. І саме ці якості роблять нас справжніми людьми і справжніми воїнами у битві за правду, добро і віру. З кожною долонею, яка простягнута до нас за допомогою, ми стаємо сильнішими і чистішими.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили КНП «Ємільчинська лікарня» Ємільчинської селищної ради (Житомирська обл.): медичні ліжка, матраси до медичних ліжок, інвалідні крісла, ходунки, памперси,

засоби гігієни.

«Hо­сiть тягарi один одного i так здiйсните закон Христа». (Гал.6,2).

Дякуємо Фонду Ukrainehilfe Breitscheid St. Laurentius Gemeinschaft e.V" в особі професора, доктора Heinrich Benner, Allied Services in Scranton, отцю Мирону Миронюку (США), нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

... Читати далі »

Переглядів: 150 | Додав: admin | Дата: 2024-06-13 | Коментарі (0)