Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос

Головна » 2024 » Червень » 16



Війна — це не просто конфлікт між державами чи групами людей, це нещадне випробування для кожної окремої душі. У такі важкі часи людська спільнота знаходить сили для згуртування, взаємної підтримки і допомоги ближньому. Спільна біда згуртовує і робить нас, начебто, сильнішими. Однак, серед цього хаосу і розпачу, багато хто забуває про надзвичайну необхідність об'єднатися з Богом. У таких моментах саме віра може стати тим, що поверне душевний спокій і зміцнить зсередини. Віра у вищу силу і довіра до Божого плану допомагають зберегти надію навіть тоді, коли здається, що всі шляхи закриті.

Якщо люди знаходять час і сили для єдності між собою, то чому б не звернутися також до Бога, який завжди готовий вислухати і підтримати? Звернення до духовності може надати внутрішнього спокою і сили для боротьби із зовнішнім ворогом. Молитва, читання Святого Письма та інші духовні практики можуть стати джерелом наснаги і морального відновлення. Любов до ближнього, допомога і підтримка — це частина Божих заповідей. Таким чином, об'єднуючись з Богом, ми стаємо більш здатні до справжньої, глибокої єдності з іншими людьми.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили КНП «Київська міська клінічна лікарня N 7»: медичні ліжка, матраци до медичних ліжок, ходунки.

«Зараз такий час, що ми знаємо багато молитов, але молимося мало. Їмо пісну їжу, але не постимо. Накопичуємо відомості про духовне життя, а досвіду її не маємо. Сповідуємо гріхи, але не каємося. Ходимо в храми і стоїмо на службах, але душа не упокорюється перед Творцем. Все це від того, що серце закрито. Воно повинно відкритися, щоб впустити Христа.» (Преподобний Паїсій Святогорець )

Дякуємо Allied Services in Scranton, отцю Мирону Миронюку (США), нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна

... Читати далі »

Переглядів: 137 | Додав: admin | Дата: 2024-06-16 | Коментарі (0)