Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




05:23
У часи, коли наша країна переживає жорстоку агресію, багато добрих християн і віруючих людей задаються питанням

У часи, коли наша країна переживає жорстоку агресію, багато добрих християн і віруючих людей задаються питанням: чому їхні молитви не дають очікуваних результатів. Війна випробовує віру на міцність, тому часто здається, що наші прохання залишаються без відповіді. Та слід пам'ятати, що молитва – це не завжди негайне отримання бажаного, а насамперед глибокий зв'язок із Богом.

Молитва під час війни набуває особливого значення, адже стає джерелом сили та надії. Вона допомагає не опускати руки, навіть коли ситуація здається безвихідною. Переживаючи жахіття, ми вчимося цінувати кожен момент миру та спокою. Також ми усвідомлюємо, що молитва допомагає зміцнювати наш дух і віру в перемогу добра над злом. Вона стає невидимим щитом, який захищає наших воїнів і наше майбутнє.

Молитва – це не лише прохання про вирішення проблем, але й вдячність за кожен новий день, за захист і за можливість бути з близькими. Вона допомагає нам відчувати Божу присутність, приводити думки до ладу та знайти внутрішній спокій у найтяжчі хвилини. Саме витривалість у вірі допомагає не тільки нам самим, але й тим, хто потребує підтримки. Саме завдяки нашій наполегливості на молитві ми зможемо відчути той особливий момент благодаті, коли Господь відповість на наші прохання.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили для ЗСУ на Херсонський напрямок: м'ясні консерви, печиво, вафлі, чай, кава, шоколадні батончики.

«Від часів Івана Хрестителя і понині Царство Небесне здобувається силою; і ті, що докладають зусиль, здобувають його». (Мт. 11,12)

Дякуємо пані Надії Федорів, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

Переглядів: 151 | Додав: admin | Теги: коли наша країна переживає жорстоку, багато добрих християн і віруючих л, У часи | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar